Katri Raigi koalitsiooni võim Narvas ripub juuksekarva otsas

Ilja Smirnov
Copy
‎Narva linnapea Katri Raik võttis reedel vastu linnaliinide uued bussid, nagu poleks midagi juhtunudki, ehkki päev varem oli ta saanud poliitiliselt opositsioonilt löögi allapoole vööd.‎
‎Narva linnapea Katri Raik võttis reedel vastu linnaliinide uued bussid, nagu poleks midagi juhtunudki, ehkki päev varem oli ta saanud poliitiliselt opositsioonilt löögi allapoole vööd.‎ Foto: Ilja Smirnov / Põhjarannik

Narva linnavolikogu viimane istung näitas ilmekalt, et linnapea Katri Raigi koalitsioonil on volikogus minimaalne ülekaal. Niipea kui paar nende toetajat istungile ilmumata jäi, läks võim korrapealt opositsiooni kätte.

Narva linnavolikogus enamuse (kokku 31 mandaati) kaotamise tõttu jäi 27. jaanuari istungil vastu võtmata mitu tähtsat otsust. Nõnda jäid munitsipaalasutuse Narva Linna Arendus töötajad palgarahata ning määramata jäid Narva linna esindajad Ida-Virumaa omavalitsuste liitu ning Eesti linnade ja valdade liitu.

Narva linnavolikogu poliitilise koalitsiooni moodustavad 14 saadikut linnapea Katri Raigi fraktsioonist Narva Tulevik ja kaks Eesti 200 nimekirjas valitud saadikut. Kokku teeb see minimaalse võimaliku ülekaalu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles