Linnapealt sarjata saanud Narva tippametnik lahkub ametist

Ilja Smirnov
Copy
Narva linna arenduse ja ökonoomika ameti direktori kohalt lahkuv Juri Saija kahetseb, et ta piirilinna keskust läbiva transiittee ehituse suuremahulist projekti isiklikult lõpule viia ei jõua.
Narva linna arenduse ja ökonoomika ameti direktori kohalt lahkuv Juri Saija kahetseb, et ta piirilinna keskust läbiva transiittee ehituse suuremahulist projekti isiklikult lõpule viia ei jõua. Foto: Ilja Smirnov / Põhjarannik

Narva linna arenduse ja ökonoomika ameti direktor Juri Saija, keda linnapea Katri Raik on korduvalt kritiseerinud, kavatseb ameti maha panna.

Juri Saija ütles, et lahkumisavaldus on tal valmis kirjutatud, kuid kuupäev sellel esialgu puudub. "Sellest peab rääkima linnapea Katri Raigiga, ent ta on niivõrd hõivatud, et meil pole veel olnud võimalust temaga sel teemal vestelda," märkis Saija, kes ise ei soostunud ameti mahapanemise põhjust nimetama, kinnitades vaid, et see on tema isiklik soov. Ta lisas, et uus töökoht on tal juba leitud.

Juri Saija oli Narva linna arenduse ja ökonoomika ameti direktor kaks ja pool aastat. Ta võitis ametikonkursi 2019. aastal, mil linnapeaks oli äsja saanud Aleksei Jevgrafov. Saija tunnistas toona, et talle meeldib, et Jevgrafov on "noor, algatusvõimeline ja energiline inimene", ning ta tahaks samuti linna juhtimises osaline olla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles