Tänavune "Noortefest" peetakse suve alguses

Põhjarannik
Copy
2019. aastal peetud teine noortefestival oli igas mõttes sütitav. Korraldajate sõnul ootavad osalejaid toredad üllatused ka tänavu.
2019. aastal peetud teine noortefestival oli igas mõttes sütitav. Korraldajate sõnul ootavad osalejaid toredad üllatused ka tänavu. Foto: Kohtla-Järve noortekeskus

Laupäeval, 4. juunil toimub Kohtla-Järve noortekeskuse territooriumil järjekorras kolmas noortefestival.

Kui varasemal kahel korral peeti laste ja noorte vaba aja veetmise võimalusi tutvustavat "Noortefesti" sügisel, siis tänavu otsustati see üritus tuua suve algusesse.

"Õppeaasta lõpus on osalejaid lihtsam kokku saada: klubid, huviringid, sektsioonid ja loomekollektiivid tegutsevad siis veel aktiivselt ning neil on, mida näidata," selgitas noortekeskuse juhataja Alissa Linter.

"Meie festivali peaeesmärk ongi ju laste ja noorte kaasamine aktiivsesse spordi- ja loomeellu. Need, kes pole endale veel hobi välja valinud, saavad festivalilt ideid, mida põnevat suvevaheajal või uuel õppeaastal ette võtta," lisas ta.

Festival saab noortekeskuse territooriumil (Maleva 49) alguse kell 13. Esinejate tarvis pannakse püsti lava, mille ümber seatakse sisse mitmesuguste meistriklasside, treeningute ja muude interaktiivsete tegevuste alad, et huvilised saaksid soovi korral kõiges ka ise kaasa lüüa. Kõik vajalikud materjalid valmistavad kollektiivid ette ise.

"Pealava anname noorte artistide käsutusse ning nagu ikka, ootavad publikut ees üllatused," sõnas Linter, lisades, et noortekeskus teeb meeleldi koostööd kõigi huvilistega ning on huvitavatele pakkumistele ja ideedele avatud.

Osalejate registreerimine kestab 20. maini ning oma hobisid ja saavutusi tutvustada soovijaid lisandub iga päevaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles