Kohtla-Järve saatis haigla nõukogusse noored munitsipaalpoliitikud

Erik Gamzejev
Copy
Anton Dijev esindab nüüd Kohtla-Järve linna nii Ida-Viru keskhaigla kui ka kommunaalettevõtte OSK Grupp nõukogus.
Anton Dijev esindab nüüd Kohtla-Järve linna nii Ida-Viru keskhaigla kui ka kommunaalettevõtte OSK Grupp nõukogus. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Kohtla-Järve linnavalitsus kinnitas linna uuteks esindajateks Ida-Viru keskhaiglas volikogu liikmed Anton Dijevi ja Zaur Abassovi ning kutsus tagasi endise abilinnapea Ljudmila Jantšenko ja volikogu liikme Valeri Korbi, kes on olnud paarkümmend aastat haigla nõukogu esimees.

Kohtla-Järve linnapea Toomas Nael ütles, et algatus haigla nõukogu liikmete väljavahetamiseks tuli volikogust, kuid ei soovinud nimetada, kellelt täpsemalt.

33aastane Dijev ja 36aastane Abassov valiti volikogusse Keskerakonna poolt, kuid viimastel hääletustel, kus keskfraktsioon on lõhenenud, on nad hoidnud selle tiiva poole, kes hääletab ühte moodi kommunaalärimees Nikolai Ossipenko firmade töötajate valimisliiduga Progress, Reformierakonna ja valimisliidu Restrart Kohtla-Järve saadikutega. Abassov astus välja ka keskfraktsioonist, Dijev pole seda ametlikult veel teinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles