Sillamäe otsib uute rannapaviljonide üürnikke

Irina Kiviselg
, ajakirjanik
Copy
Sillamäe 640 meetri pikkusel rannapromenaadil on neli müügipaviljoni. Lõppenud suvel oli siin avatud vaid üks müügipunkt, kuid sellest suvisel ajal ilmselgelt ei piisa.
Sillamäe 640 meetri pikkusel rannapromenaadil on neli müügipaviljoni. Lõppenud suvel oli siin avatud vaid üks müügipunkt, kuid sellest suvisel ajal ilmselgelt ei piisa. Foto: Irina Kiviselg / Põhjarannik

Sillamäe linnavalitsus on välja kuulutanud kirjaliku enampakkumise rannapromenaadile paigaldatud kolme uue müügipaviljoni üürile andmiseks. Senini tegutses selles populaarses turismisihtkohas vaid üks müügipunkt.

Sillamäe linnavara spetsialisti Aleksandr Pahhomovi sõnul korraldasid linnavõimud tänavu kaks hanget. Esimesel korral välja valitud ettevõtjad kahjuks keeldusid sellest tööst ning suvel kuulutati välja uus hange, kuid sellele ei tulnud ühtegi pakkumist − ilmselt sellepärast, et potentsiaalsetel toitlustajatel oli suveks töö juba olemas.

"Nüüdseks on aktiivne suvehooaeg möödas, seepärast loodame, et leidub neid, kes soovivad meie enampakkumisel osaleda − ja võib-olla ka mitte ainult meie linna ettevõtteid," sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles