POOL BOAMADU: solist ja kitarrist Peeter Priks ning basskitarrist Roger Erikson kodupubliku ees Vokas. Kohtumisel vaheldusid pillilood lugudega bändi elust. Näiteks sai teada, et kui Roger Erikson koos tollaste koolikaaslastega Boamaole 22 aastat tagasi aluse pani, käis Peeter Priks veel lasteaias. "Minult on ikka küsitud, kui kaua ma veel mängin. Nii kaua, kuni mind välja ei visata, sest ma ei jõua järele. Õnneks noorte poiste kõrval püsin ka nooremana," muheles Roger Erikson. "Praegu oleme kõik sellisel tasemel, et täiendame üksteist ja keegi ei lohise järele. See ei tähenda, et kodus ei peaks tööd tegema. Kogu aeg teeme," lisas ta.
POOL BOAMADU: solist ja kitarrist Peeter Priks ning basskitarrist Roger Erikson kodupubliku ees Vokas. Kohtumisel vaheldusid pillilood lugudega bändi elust. Näiteks sai teada, et kui Roger Erikson koos tollaste koolikaaslastega Boamaole 22 aastat tagasi aluse pani, käis Peeter Priks veel lasteaias. "Minult on ikka küsitud, kui kaua ma veel mängin. Nii kaua, kuni mind välja ei visata, sest ma ei jõua järele. Õnneks noorte poiste kõrval püsin ka nooremana," muheles Roger Erikson. "Praegu oleme kõik sellisel tasemel, et täiendame üksteist ja keegi ei lohise järele. See ei tähenda, et kodus ei peaks tööd tegema. Kogu aeg teeme," lisas ta. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Ida-Viru rokkbänd Boamadu sihtis teist aastat järjest "Eesti laulule", aga tänavu nende rajule euroloole kaasa elada ei saa − see jäi poolfinaali ukse taha. "Endale me seda ei jäta, uut lugu kuuleb veel sel aastal," lubasid bändiliikmed Peeter Priks ja Roger Erikson kohtumisõhtul Voka avatud noortekeskuses.

Mullu pääses Boamao "Mitte kauaks" kahesaja laulu hulgast esmalt "Eesti laulu" veerandfinaali ja sealt edasi poolfinaali.

Kommentaarid
Copy