Isamaa esinumbriks riigikogu valimistel Ida-Virumaal saab Hendrik Agur

Erik Gamzejev
Copy
Hendrik Agur kinnitab, et kandideerib riigikogusse, kuid ei kavatse sinna asuda ning tahab vaid toetada talle vaadetelt lähedast Isamaa erakonda.
Hendrik Agur kinnitab, et kandideerib riigikogusse, kuid ei kavatse sinna asuda ning tahab vaid toetada talle vaadetelt lähedast Isamaa erakonda. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Erakonna Isamaa esinumbriks riigikogu valimistel Ida-Virumaa ringkonnas on saamas Kohtla-Järve gümnaasiumi direktor ja esmaspäeval linnavolikogu esimeheks valitud Hendrik Agur. 

Agur ütles, et talle on kandideerimise ettepanek tehtud ja ta võttis selle vastu, sest jagab Isamaa vaateid ja väärtusi. "Ütlen kohe ausalt välja, et ma ei kavatse valituks osutumise korral riigikogusse minna, vaid jätkan tööd Kohtla-Järve koolis," ütles Agur märkides, et tahab vaid olla toeks, et Isamaa saaks Ida-Virumaal võimalikult hea valimistulemuse, kuid tänavakampaaniates ta selle nimel osaleda ei plaani. 

Kahtedel viimastel riigikogu valimistel ei ole Isamaal Ida-Virumaal õnnestunud ühetegi ringkonnamandaati saada. 2019. aastal oli nende nimekirjast kõige edukam Lüganuse vallavanem Marja-Liisa Veiser, kes sai 448 häält.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles