Kohtla-Järve spordikeskus võib saada uue juhi

Irina Kiviselg
, ajakirjanik
Copy
Wiru spordikeskus on Kohtla-Järve spordikeskuse koosseisu kuuluvast neljast spordiobjektist kõige uuem.
Wiru spordikeskus on Kohtla-Järve spordikeskuse koosseisu kuuluvast neljast spordiobjektist kõige uuem. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Kohtla-Järve linnavalitsus on välja kuulutanud konkursi Kohtla-Järve spordikeskuse direktori ametikoha täitmiseks. Kandidaatide avaldusi oodatakse 6. detsembrini.

Alates 2019. aasta oktoobrist täidab Kohtla-Järve spordikeskuse direktori ülesandeid Mihhail Kastritski. Kohtla-Järve toonane linnapea Ljudmila Jantšenko selgitas tollal, et konkurssi direktori ametikoha täitmiseks otsustasid nad mitte korraldada, et anda võimalus oma võimeid näidata noorele algatusvõimelisele mehele, kellel on olemas ka hea kogemuste pagas. Kastritski oli tegelnud kaks aastakümmet aktiivselt Kohtla-Järve kultuurikeskuse töö korraldamisega ning tema karjäär oli kulgenud direktori asetäitjani välja. Ta oli osalenud kultuurikeskuse renoveerimise ettevalmistuses ja selle käikuandmises pärast remonti.

Kultuurikeskuses omandatud kogemus aitas Kastritskil läbi mõelda ka Kohtla-Järve Wiru spordikeskuse arengustrateegia. See asutus on edukalt tegutsenud juba üle aasta, seetõttu on haridus- ja kultuuriteenistuse abilinnapea Kristiine Agu sõnul kätte jõudnud aeg välja kuulutada konkurss direktori ametikoha täitmiseks. Ta nimetas ka mõned spordijuhile esitatavad nõudmised: kõrgharidus, eesti keele oskus vähemalt C1-tasemel (kui tegemist ei ole emakeelega), vene keele oskus, juhtimiskogemus, spordivaldkonna tundmine, sh teadmised Kohtla-Järve linna sporditööst jm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles