Aasta algus on Jõhvi kontserdimajas hõre, aga oodatud festivalid ära ei jää

Sirle Sommer-Kalda
, ajakirjanik
Copy
"Alles detsembris oli märgata, et hakkame COVIDist välja tulema − inimesed tunnevad, et tahavad jälle kontserdile pääseda," ütleb Eesti Kontserdi juht Kertu Orro.
"Alles detsembris oli märgata, et hakkame COVIDist välja tulema − inimesed tunnevad, et tahavad jälle kontserdile pääseda," ütleb Eesti Kontserdi juht Kertu Orro. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Eesti Kontserdi juht Kertu Orro ütleb, et pikamaajooksu tagamiseks tuleb ajutiselt leppida programmiga, mis pole nii tihe, kui publik seni harjunud.

Kui vaadata Jõhvi kontserdimaja esimese poolaasta kava, leiab sealt üksikuid kontserte. Kas nii on ainult Jõhvis või tuleb lahjema programmiga leppida ka Tallinna, Tartu ja Pärnu publikul?

Programm on üleüldiselt hõredam, kui ta on olnud. Need on selgelt COVIDi perioodi jääknähud: vaadates Eesti Kontserdi 2023. aasta rahalisi võimalusi, saime aru, et me peame muu hulgas tõmbama kokku ka oma põhitegevust. Seda nii Jõhvis, Tarus, Pärnus kui tegelikult ka Tallinnas, kus meil on olnud palju tihedam programm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles