PILDIGALERII ja VIDEO Jõhvi hea tuju päev oli oma nime väärt

Põhjarannik
Copy
Peol tõmmati tantsukeerisesse nii suured kui ka väikesed.
Peol tõmmati tantsukeerisesse nii suured kui ka väikesed. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Laupäeval Jõhvis teist korda peetud hea tuju päev oli lõbus, põnev ning tuju tõstev.

Ettevõtmisele pandi alus eelmise aasta koroonapaine aegu, kui siseruumides tegutseda ei saanud ja valla kultuurijuhid ning Jõhvi kultuuri- ja huvikeskuse pere väljapoole raame mõtlema hakkasid. Esimene kord õnnestuski ning üritust otsustati korrata.

Muidugi on väliüritused alati ilma nägu. Kui eelmisel aastal oleks saanud ehitada lausa mitu lumelinna, siis tänavu polnud lund ühegi jaoks. Ja hobusõitu ei tehtud harjumuspäraselt mitte saani või reega, vaid vankriga. Aga eksootiline seegi, ajal mil paljud pole liinibussigi kasutanud...

Tuju sai tõsta igasugu mängude ja tegevustega, aga nunnumeetri lõid enamikul lakke ja laest läbigi Päite loomapargi koduloomad ja -linnud.

Jõhvi on väike koht ning paratamatult kipuvad üritustel tooni andma ühed ja samad kollektiivid. Seetõttu olid oma rahvatantsijad seekord kõrvale jäetud ning värske verena oli kohale kutsutud Narva rahvatantsuansambel Jun-Ost. Narvakad suutsid jõhvikaid oma energiaga väga edukalt tantsukeerisesse tõmmata ning − mis kõige tähtsam − neid seal tants tantsu järel ka hoida.

Oli tõesti hea tuju päev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles