Sillamäe promenaadil hakkavad suvel tööle uued müügipaviljonid

Irina Kiviselg
, ajakirjanik
Copy
Eelmisel suvel sai Sillamäe promenaadil kohvi ja pirukat osta vaid ühest müügikohast.
Eelmisel suvel sai Sillamäe promenaadil kohvi ja pirukat osta vaid ühest müügikohast. Foto: Irina Kiviselg / Põhjarannik

Sillamäe linnavalitsuse korraldatud kordushange rannapromenaadi müügipaviljonide käitaja leidmiseks osutus edukaks ning nüüd on lootust, et suve alguses avavad promenaadil uksed kolm uut müügikohta.

Neli müügipaviljoni promenaadil toitlustus- või muude teenuste pakkumiseks olid kirjas 2020. aastal avatud Sillamäe uue rannapromenaadi rajamise projektis. Linn soetas need paviljonid omal kulul, investeerides nende ehitusse üle 100 000 euro. Eelmisel suvel avas uksed vaid üks paviljon, millest ilmselgelt ei piisa − sageli tekkisid seal järjekorrad, eriti nädalavahetustel.

Sillamäe linnavõimud on rannapromenaadi müügipaviljonide üürnike leidmiseks korraldanud kaks hanget. Esimesel korral välja valitud ettevõtjad kahjuks keeldusid sellest tööst ning suvel kuulutati välja uus hange, kuid sellele ei tulnud ühtegi pakkumist − ilmselt sellepärast, et potentsiaalsetel toitlustajatel oli suveks töö juba olemas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles