Jõhvi kultuuri- ja spordinõunikuks saab Avo Sambla

Erik Gamzejev
Copy
Avo Sambla, kes kuulus Eesti paremate noorsuusatajate hulka, on ligemale kümme aastat tegutsenud Ida-Virumaal suusatreenerina ning juhtis viimased neli aastat Pannjärvel asuvat Alutaguse puhke- ja spordikeskust.
Avo Sambla, kes kuulus Eesti paremate noorsuusatajate hulka, on ligemale kümme aastat tegutsenud Ida-Virumaal suusatreenerina ning juhtis viimased neli aastat Pannjärvel asuvat Alutaguse puhke- ja spordikeskust. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Jõhvi vallavalitsuse kultuuri- ja spordinõunikuna asub järgmisel nädalal tööle Avo Sambla, kes seni juhtis Pannjärvel asuvat Alutaguse puhke- ja spordikeskust.

Sambla sõnul mõtles ta Alutaguse keskuse juhi kohalt lahkumisele juba enne seda, kui Jõhvi vallavalitsus nõuniku konkursi korraldas. "Mul algas seal juhina juba viies aasta ning tundsin, et see töö hakkab mulle ammenduma ja tahaks teha midagi uut," ütles ta.

Sambla on Jõhvi spordieluga olnud aastaid seotud nii spordikooli suusatreeneri kui spordiürituste korraldajana. Treeneritööd kavatseb ta jätkata ka nõunikutöö kõrvalt. "See on mu kutsumus, millest ei tahaks loobuda," sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles