Trad.Attacki! Eesti tuur jõuab järgmisel nädalal Narva. Kontserdile saab eribussiga

Sirle Sommer-Kalda
, ajakirjanik
Copy
Trad.Attack! koosseisus Tõnu Tubli, Sandra Vabarna ja Jalmar Vabarna annavad aprillikuus kontserdi igas maakonnas. 15 kontserdiga üle Eesti lükkavad nad hoo sisse oma uuele albumile "Bring It On".
Trad.Attack! koosseisus Tõnu Tubli, Sandra Vabarna ja Jalmar Vabarna annavad aprillikuus kontserdi igas maakonnas. 15 kontserdiga üle Eesti lükkavad nad hoo sisse oma uuele albumile "Bring It On". Foto: Sille Annuk / Scanpix

Tuntud etnobändi Trad.Attack! teine üle-eestiline tuur peatub järgmisel neljapäeval, 13. aprillil Narva Vabal Laval.

Narva saab kontserdibussiga

Toila valla teatri-/kontserdibuss tegi esimese sõidu märtsis, viies huvilised Narva R.A.A.A.M. teatri hittlavastusele "Audients". Et publiku huvi oli suur ja buss peaaegu rahvast täis, liigub eribuss ka Trad.Attacki! kontserdile marsruudil Kohtla-Nõmme − Kohtla-Järve − Jõhvi − Toila − Voka − Narva. Bussipilet maksab 5 eurot.

"Toila valla ümbruses on väga head partnerid, kelle juures kultuurielamusi tarbida. Jõhvi kontserdimajas on suurepärase akustikaga saal, mida meie ei saaks iialgi oma kultuurimajades pakkuda. Narvas on heaks partneriks Vaba Lava. Häid partnereid, kelle juurde külla sõita, on tegelikult palju, tihti aga puudub sobiv transpordiühendus. Spetsiaalne teatri- või kontserdibuss on selleks väga hea lahendus," selgitas Toila valla kultuurijuht Kaisa Pukk.

Kui on soov eribussiga Narva sõita, võib kirjutada aadressil kaisa.pukk@toila.ee.

Mitmekordselt auhinnatud ansambel astus Narva Vabal Laval üles ka eelmisel kevadel festivali "Tallinn Music Week" raames, seekordne ülesastumine on aga osa EESTI TUUR #2st ehk kontserdist igas Eesti maakonnas.

Teisel tiirul ümber Eesti esitleb ansambel enda uut, järjekorras neljandat stuudioalbumit "Bring It On". Uue albumi lugudel teevad kaasa nii Gruusia vokaalkoor Iberi, Kanada folkpopibänd The East Pointers kui ka mitmed kodumaised muusikud. Loomulikult ei puudu peaaegu terve aprillikuu kestvalt tuurilt ka vanad hitid.

Esimest korda tegi Trad.Attack! Eestile tiiru peale aastal 2018, kui Eesti Vabariik sai 100aastaseks. Tol korral toimus Ida-Virumaa kontsert Jõhvis.

2021. aasta detsembris filmis Trad.Attack! koos Vene etnobändiga Oligarkh Ida-Virus oma ühist muusikavideot. Uus versioon loost "Kuukene" sündis Peipsi ääres Kuru metsas ja rannas, Narvas ja Viivikonnas ning seda toetas Viru filmifond.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles