Narvas etenduv ''Aladdini võlulamp" pakub põnevust nii suurtele kui väikestele

Irina Kiviselg
, ajakirjanik
Copy
''Aladdini võlulamp" esietendus eelmise aasta mais Tallinnas Alexela kontserdimajas.
''Aladdini võlulamp" esietendus eelmise aasta mais Tallinnas Alexela kontserdimajas. Foto: Irina Kiviselg / Põhjarannik

Kolmapäeval, 12. aprillil kell 13 ja 18 saab Narva kultuurimajas Rugodiv vaadata Tallinna tantsuteatri Polly muusika- ja tantsuetendust "Aladdini võlulamp", mis pakub põnevust nii väikestele kui täiskasvanud vaatajatele.

Kõige targem sultan jutustab sellest, kuidas lihtsa araabia poisi Aladdini ja printsess Jasmini kaunis armastuslugu võib tuua Araabia linna Agrabahi elanikele kaua oodatud vabaduse ja õnneliku mugava elu. Ning muidugi ei pääse ka pikki aastatuhandeid võlulambis istunud džinni maagiast ja naljadest. Armastuse ja headuse võitmiseks peavad kangelased ületama palju raskusi.

Etendus toimub II rahvusvahelise laste ooperi- ja balletifestivali raames ning selles teevad kaasa Vene teatri artistid Aleksandr Kutšmezov ja Jekaterina Kordas, kuulsad akrobaadid Andrei Medvedski ja Maxim Nikolajev ning Polly tantsuteatri 100 väikest ja suurt tantsijat.

Tantsuteater Polly on Eesti suuremaid tantsukoole. Polly kasvandikud on rahvusvaheliste ja üle-eestiliste võistluste grand prix' laureaadid ja võitjad ning heategevus- ja loomeprojektides osalejad. Tantsuteatri Polly looming on tuttav Lätis, Leedus, Bulgaarias, Inglismaal, Saksamaal, Hispaanias, Portugalis, Venemaal ja Valgevenes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles