ETV+ tantsusaate finaali pääses ka jõhvilanna Natalja Šabartšina

Irina Kiviselg
, ajakirjanik
Copy
Natalja Šabartšinale on tantsimine elu.
Natalja Šabartšinale on tantsimine elu. Foto: Erakogu

5. mail läheb ETV+ eetrisse meelelahutussaate "Tantsi võidu!" finaal. Kuue finalisti seas astub esikoha nimel võistlustulle ka DanceBox Studio juhataja ja Jõhvi gümnaasiumi kehalise kasvatuse õpetaja Natalja Šabartšina.

Narvas, Tartus ja Tallinnas toimunud eelvoorudest võttis osa üle saja tantsija ja kollektiivi Eesti eri paigust, sealhulgas 15 Ida-Virumaalt. Saate võistlusvoorudesse pääsesid 24 osalejat, teiste seas Mamacita pseudonüümi all esinev jõhvilanna Natalja Šabartšina ning Narva ja Sillamäe tantsutrupid.

Šabartšina läbis kõik võistluse etapid ning pälvis mõnedelt kohtunikelt oma etteastete eest kõrgeima hinde. Reedel asub ta võitlusse parimatest parima tiitli nimel.

Finaliste hindavad žürii ja stuudiopublik, ent publiku lemmiku valivad välja televaatajad, andes oma hääle enim meeldinud tantsija või kollektiivi poolt − seda saab ERRi kodulehel juba praegu teha. Publiku lemmiku auhinnaks on XIII noorte laulu- ja tantsupeo piletid.

Mõned aastad tagasi Venemaa tantsusaates osalenud Natalja Šabartšina sõnul on Eesti tantsusaate võtete korraldus esimese korra kohta väga hea ning tunda on meeskonnaliikmete tähelepanelikku ja inimlikku suhtumist kõikidesse osalejatesse. "Loodan, et uuel sõul on ees pikk tee, kus on mõndagi õppida nii osalejatel kui ka saate loojatel endil," ütles Šabartšina tantsusaatesse pääsedes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles