Jõhvi gümnaasiumi õpetaja võitis telekanali ETV+ tantsusaate

Põhjarannik
Copy
DanceBox Studio juhataja ja Jõhvi gümnaasiumi kehalise kasvatuse õpetaja Natalja Šabartšina tuli tantsusaate võitjaks.
DanceBox Studio juhataja ja Jõhvi gümnaasiumi kehalise kasvatuse õpetaja Natalja Šabartšina tuli tantsusaate võitjaks. Foto: Erakogu

Jõhvi gümnaasiumi kehalise kasvatuse õpetaja Natalja Šabartšina tuli rahvusringhäälingu telekanali ETV+ tantsusaate võitjaks. 

Reede õhtul eetris olnud  meelelahutussaate "Tantsi võidu!" kuue finalisti seast osutus žürii ja televaatajate hinnangul parimaks Šabartšina, kes on tuntud ka artistinimega Mamacita. 

"Püüdsin selles saates näidata end erinevatest külgedest. Tahtsin oma esitustes luua erinevaid õhkkondi ja meeleolusid," sõnas võitja ERRile.

Natalja Šabartšina on tantsimisega tegelenud varasest lapsepõlvest saati ja tulnud mitmel korral ka hiphop-tantsu Euroopa meistriks. 

Saatejuht Aleksandr Žemžurov tunnistas, et juba sel hetkel, kui ta sai teada, et Mamacita osaleb selles saates, siis arvas ta, et ilmselt on võitja selgunud. "Kuid pärast seda, kui nägin ka teisi osalejaid, sain aru, et tuleb tasavägine võistlus. Kui ta vääris seda võitu. Ta on küps maailma tasemel tantsija," ütles ta märkides ka Mamacita suurt panust Eesti tantsu arengusse. 

Narvas, Tartus ja Tallinnas toimunud eelvoorudest võttis osa üle saja tantsija ja kollektiivi Eesti eri paigust, sealhulgas 15 Ida-Virumaalt. Saatesse pääsesid võistlema 24 soolotantsijat või tantsutruppi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles