PILDIGALERII Narvalased elasid Alika esinemisele kohvikus ühiselt kaasa

Ilja Smirnov
Copy
Ligemale poolsada narvalast kogunes neljapäeva õhtul Vaba Lava Narva teatrikeskuse kohvikusse, et elada ühisvaatamisel kaasa Alika etteastele Eurovisiooni lauluvõistlusel.
Ligemale poolsada narvalast kogunes neljapäeva õhtul Vaba Lava Narva teatrikeskuse kohvikusse, et elada ühisvaatamisel kaasa Alika etteastele Eurovisiooni lauluvõistlusel. Foto: Ilja Smirnov / Põhjarannik

Ligikaudu poolsada narvalast elas Vaba Lava Narva teatrikeskuse kohvikus ühiselt kaasa Alika Milova esinemisele Eurovisiooni lauluvõistluse poolfinaalis.

"Närveerida on üheskoos rahulikum!" kõlas üleskutse, millega inimesi kutsuti ühiselt vaatama maailmas suurima lauluvõistluse poolfinaali, kus Eestit esindas Narvast pärit Alika Milova. Mitmed kaasaelajad olid maalinud valmis ka Alikat toetavad plakatid.

Kohalolijate seas oli ka Alika endine õpetaja Narva muusikakoolist ja hea sõber Irina Trofimova.

Alika Milova pääses oma looga "Bridges" poolfinaalist edasi ja astub Liverpoolis üles ka laupäeva õhtult toimuvas finaalis. "Ma olen enda üle 80 protsenti uhke," ütles Eurovisiooni teisest poolfinaalist edasipääsu kindlustanud Alika Milova Postimehele tagasihoidlikuks jäädes. "Finaal on veel ees ja seal peab veel ühe korra tõestama, mida ja kuidas Eesti oskab!"

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles