Sügisel valmib Jõhvis lasketiir

Erik Kalda
, ajakirjanik
Copy
Sügisel valmivas lasketiirus saavad kätt harjutada 150 vanglaametnikku, aga ka piirkonna politseitöötajad ja teiste julgeolekuasutuste teenistujad. Eile keskpäeval peeti ehituse juures sarikapidu ning toodi katuselt alla kuusepärg.
Sügisel valmivas lasketiirus saavad kätt harjutada 150 vanglaametnikku, aga ka piirkonna politseitöötajad ja teiste julgeolekuasutuste teenistujad. Eile keskpäeval peeti ehituse juures sarikapidu ning toodi katuselt alla kuusepärg. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Septembri lõpuks valmib Jõhvis Viru vangla territooriumil lasketiir, mis on mõeldud eelkõige jõustruktuuride töötajatele harjutamiseks.

Mullu sai lasketiiru ehitus alguse, kuigi kavandama hakati seda juba 2019. aastal, ning ligi 3 miljonit eurot maksev ehitis saavutas nüüdseks oma täiskõrguse, mille puhul peeti sel reedel sarikapidu.

Siselasketiir paikneb eraldiseisva hoonena Viru avavangla kõrval. Hoones saavad vanglaametnikud ning ka teised Ida-Virumaa sisejulgeoleku töötajad hakata oma tööks vajalikku relvaväljaõpet tegema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles