Kohtlajärvelased tähistasid Eesti taasiseseisvumispäeva vanas linnapargis

Irina Kiviselg
, ajakirjanik
Copy
Peo puhul tehti vana park korda ja kaunistati ära ning esimest korda üle hulga aja oli seal rahvarohke.
Peo puhul tehti vana park korda ja kaunistati ära ning esimest korda üle hulga aja oli seal rahvarohke. Foto: Irina Kiviselg / Põhjarannik

Tänavu tähistati Eesti taasiseseisvumispäeva Kohtla-Järvel esimest korda Karl Lutsu tänava vanas pargis.

Ilus ilm, pidulikult riides kohtlajärvelased ja linna külalised, piduehteis park ning peo avanud puhkpilliorkester − kõik see lõi suurepärase meeleolu. Tervitussõnad laususid Kohtla-Järve linnapea Virve Linder ja linnavolikogu aseesimees Viktor Andrejev, seejärel asetati pärjad Vabadussõjas hukkunute monumendi jalamile.

Pärast lühikest pausi andis linnapea üle tänukirjad ja kingitused tublidele linnaelanikele, kes pühendavad oma aega abivajajate aitamisele ning on oma igapäevaste kohustuste täitmisel eeskujuks ka teistele. Tunnustust väärt kandidaate võisid välja pakkuda linnaelanikud ise ning kokku esitati 17 kandidaati. Linnapea tänas neid kõiki kogu südamest, sest just need inimesed muudavad meie linna kaunimaks, paremaks, turvalisemaks ja puhtamaks.

Parki oli paigaldatud ka lava, kus andis poolteisetunnise kontserdi 2000. aastal "Eurovisiooni" lauluvõistlusel neljanda koha saavutanud Ines. Kohtlajärvelased ja naaberlinnadest saabunud külalised kuulasid ning laulsid ja tantsisid rõõmuga kaasa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles