Toila valla koos maalimise kirevad viljad ripuvad pritsikuuris

Sirle Sommer-Kalda
, ajakirjanik
Copy
Imbi Tito maalis Etti Kagarovi tehtud foto järgi, kus tsikli seljas istuvad Kalev Naur ja Reet Linna. "Mõnus tegevus, olin väga hoos," kirjeldas ta ning lubas ka edasi maalida, kui hangib uued prillid ja parema luubi.
Imbi Tito maalis Etti Kagarovi tehtud foto järgi, kus tsikli seljas istuvad Kalev Naur ja Reet Linna. "Mõnus tegevus, olin väga hoos," kirjeldas ta ning lubas ka edasi maalida, kui hangib uued prillid ja parema luubi. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Kogukonna kunstinäitusele "Maalime koos" valmis veerandsada Toila valla vaadet, mille värvimiseks võeti lisaks luubile appi pereliikmed, sõbrad, kolleegid ja naabrid. "See on suurepärane näide, kuidas kogukonda kokku saada ja koos midagi lahedat teha," leidis Toila valla kultuurijuht Kaisa Pukk.

Kunstiprojektis lõi kaasa poolsada inimest, kellel oli pildi värvimiseks kuu aega. Maalid valmisid Toila vallas tehtud fotode põhjal numbrite järgi, aga pildid olid detailsemad kui lastele mõeldud lõuendid.

Näituse avamisel sai iga maalija oma muljeid jagada. Evelyn Kütt ütles, et värvides tekkis hasart ja raske oli lõpetada, mistõttu jäid kodused toimetused unarusse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles