Tänavuse "KinoFFi" avab film Alika Milovast

Põhjarannik
Copy
Tänavusel "Eurovisiooni" lauluvõistlusel Eestit esindanud Alika Milovat näeb "KinoFFi" avamisel nii laval kui ekraanil.
Tänavusel "Eurovisiooni" lauluvõistlusel Eestit esindanud Alika Milovat näeb "KinoFFi" avamisel nii laval kui ekraanil. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

7.-19. novembrini toimub Kohtla-Järvel, Jõhvis ja Narvas viies rahvusvaheline filmifestival "KinoFF". 10. novembril Narvas Geneva kontserdimajas peetaval pidulikul avatseremoonial saab publik kiigata "Eurovisiooni" telgitagustesse, vaadates Narvast pärit Alika Milovast kõnelevat dokumentaalfilmi "Sillad Liverpooli".

Festivali direktori ja peaprodutsendi Jana Budkovskaja sõnul on filmiprogrammis traditsiooniliselt põimunud eri kultuurid ja žanrid. Lisaks filmide vaatamisele saab kohtuda lavastajate ja näitlejatega, osaleda meistriklassides, vahetada ideid ning arutleda tuleviku ja oleviku üle.

""KinoFF" tähistab tänavu oma viiendat aastapäeva ning sel puhul esitleme uhkusega oma uut visuaalset stiili, millega kutsume lõõgastuma ja sukelduma huvitavatesse lugudesse ja emotsioonidesse," sõnas Budkovskaja.

Juubelihõngulise festivali avab Budkovskaja sõnul praegu tõenäoliselt kõige populaarsemast narvakast, Alika Milovast kõnelev dokumentaalfilm "Sillad Liverpooli", mida näidatakse Narvas Geneva kontserdimaja suurel ekraanil 10. novembril kell 19.

"Noor lauljanna räägib oma kodulinnas sellest, kui oluline on uskuda tulevikku ning inspireerida ennast ja teisi. Samuti sellest, kuidas tal õnnestus vastuseisule ja kihlveokontorite kehvadele ennustustele vaatamata saada lauluvõistluse üheks märkimisväärsemaks osalejaks."

Piletid tulevad müüki oktoobri lõpus, festivalipasse aga saab osta juba praegu: kõikides linnades kehtiv 10 filmiseansi pass maksab 40 eurot.

Lisainfot festivaliürituste kohta saab festivali kodulehelt www.kinoff.ee ning Facebookist ja Instagramist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles