Eevi Paasmäe võttis pärast kõhklusi Ida-Viru keskerakondlaste juhtimise enda õlule

Erik Gamzejev
Copy
Eevi Paasmäel ei olnud Keskerakonna Ida-Virumaa piirkonna esimehe valimisel ühtegi konkurenti.
Eevi Paasmäel ei olnud Keskerakonna Ida-Virumaa piirkonna esimehe valimisel ühtegi konkurenti. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Keskerakonna juhtidel õnnestus oma Ida-Viru piirkonna juhiks ära rääkida teenekas Ida-Viru parteiveteran Eevi Paasmäe, kes sellest veel eelmisel nädalal sugugi vaimustunud polnud.

Ligemale 30 aastat Keskerakonna ridadesse kuuluv Paasmäe on varemgi Ida-Viru piirkonda juhtinud. Mitmetel eelnevatel juhi valimistel jäi ta aga alla erakonna juhtkonna tegevust teravalt kritiseerinud Marek Kullamägile, kes aga pidi Keskerakonna ridadest aasta tagasi lahkuma. Ta oli pettunud, et Keskerakond ei leidnud talle kohta riigikogu valimiste nimekirjas, ja otsustas kandideerida hoopis Eesti 200 nimekirjas.

Seetõttu pidi piirkonnajuhi kohusetäitja koha eelmise aasta lõpus üle võtma Eevi Paasmäe. Veel eelmisel nädalal ütles Paasmäe, et 90protsendilise tõenäosusega ei kandideeri ta enam piirkonnajuhiks, sest on tüdinenud erakonna sees toimuvatest jagelemistest. Ometigi, kui laupäeval tuli kokku Keskerakonna Ida-Virumaa piirkonna üldkoosolek, oli Paasmäe ainus kandidaat esimehe kohale ja sai ka valituks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles