"KinoFFi" lõpetab filmitööstuse päev

Irina Kiviselg
, ajakirjanik
Copy
Kohtla-Järvel peeti laste filmiloome meistriklass kohvikus Croissant. Mis sest välja tuli, saab vaadata pühapäeval Narvas.
Kohtla-Järvel peeti laste filmiloome meistriklass kohvikus Croissant. Mis sest välja tuli, saab vaadata pühapäeval Narvas. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Juba teist aastat järjest pühendab Baltimaade idapoolseim filmifestival ühe päeva filmitööstusele: pühapäeval, 19. novembril on lisaks Geneva kontserdimajas toimuvale konverentsile ja lühifilmide vaatamisele kavas ka ringkäik Ida-Virumaa võttepaikadesse.

Filmitööstus on suur majandusharu, kus kohtuvad tehnoloogia, arhitektuur, disain, muusika, kunst, mood ning ühiskondlikud, poliitilised ja majanduslikud protsessid. "KinoFF Industry" on tegutsemisplats filmiproffidele ja -harrastajatele ning avalikus, äri- ja loomemajandussektoris tegutsejatele. See on loodud selleks, et arutleda üheskoos filmitööstuse trendide, tehnoloogiate ja võimaluste üle.

Filmitööstuse päeva "Industry Day" raames toimuvad kella 17-20 Geneva kontserdimajas paneelarutelud filmimaailma uute tehnoloogiate ja trendide üle ning tehakse ülevaade Ida-Virumaa filmitööstuse plaanidest. Samuti on kavas Kohtla-Järvel, Jõhvis ja Narvas läbi viidud "ShootShortsi" lühifilmide programmi võitjate väljakuulutamine ja autasustamine. Osalema on oodatud kõik huvilised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles