Eesti lauatennisekuulsus Dmitri Lett pole pealinnast Ida-Virumaale kolimist kordagi kahetsenud

Irina Kiviselg
, ajakirjanik
Copy
Rahvasaadikuna püüab Dmitri Lett linna sündmustega kursis olla ning toimuva kohta valijaile võimalikult põhjalikku infot edastada.
Rahvasaadikuna püüab Dmitri Lett linna sündmustega kursis olla ning toimuva kohta valijaile võimalikult põhjalikku infot edastada. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Sillamäelased tunnevad Dmitri Letti kui spordiaktivisti, volikogu liiget ning hoolivat ja väsimatut inimest, kes osaleb aktiivselt kõigil linna üritustel ning valgustab neid põhjalikult ka sotsiaalmeedias. Ligi veerand sajandit tagasi pealinnast Sillamäele kolinud, kinnitab ta nüüd, et pole oma otsust kordagi kahetsenud.

Mis sundis teid ära kolima pealinnast, kus teie karjäär edukalt arenes ja võimalusedki ilmselt palju suuremad?

Mu ema oli pensioniikka jõudmas ja tal tekkis soov kolida Sillamäele, sõbrannale lähemale. Tulin talle korterit otsima ja miski mu sees jonksatas: roheline, rahulik linn, meri, õhk... Tallinnas jooksma minekuks pidin esmalt autosse istuma ja linnast välja sõitma, siin aga on kõik jalutuskäigu kaugusel. Juhtumisi pakuti mulle siin ka tööd. Mõtlesin järele ja kolisimegi koos emaga siia. Muide, Sillamäelgi on suurepärased sportimisvõimalused, nii et selles mõttes pole ma midagi kaotanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles