Ida-Virumaa perespordipäeval saab koos lastega proovida osavust paljudel aladel

Põhjarannik
Copy
Wiru spordikeskus Kohtla-Järvel ootab laupäeva pärastlõunal külla sportlikke perekondi.
Wiru spordikeskus Kohtla-Järvel ootab laupäeva pärastlõunal külla sportlikke perekondi. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Laupäeval alates kella 15st on Kohtla-Järve Wiru spordikeskus perede päralt, kes saavad üheskoos panna oma osavuse proovile väga erinevatel aladel.

Ida-Virumaa perespordipäeval saavad pereliikmed orienteeruda majas kaardi järgi ning omavahel võrrelda erinevaid sportlikke oskusi. Kavas on muu hulgas korvpalli vabavisked, sõudeergomeetriga 100 m läbimine, võimlemine, 50 m jooks, hoki, täpsusvisked palliga, tasakaalurada ja üllatusrada ning trepijooks.

Üritust korraldava Ida-Virumaa spordiliidu juhi Jevgeni Sarri sõnul oodatakse arvukalt perekondi nii võistlema kui ka teisi toetama. Kindlasti tuleb aga kaasa võtta sisejalatsid. Nendele, kes pole varem Wiru spordikeskusesse sattunud, on see aga hea võimalus selle maja võimalustega tutvuda.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles