Sillamäe promenaadi uus skulptuur pannakse kevade saabumiseni varjule

Irina Kiviselg
, ajakirjanik
Copy
Sillamäe promenaadi uuele lõigule paigaldatud hobuseskulptuuri juures meeldib pilti teha nii linnaelanikele kui -külalistele.
Sillamäe promenaadi uuele lõigule paigaldatud hobuseskulptuuri juures meeldib pilti teha nii linnaelanikele kui -külalistele. Foto: Erakogu

Möödunud aasta lõpus Sillamäe promenaadi uuele lõigule paigaldatud roheline hobuseskulptuur on juba paari nädala möödudes kõikuma hakanud ning linnavõimud plaanivad selle lahti võtta ja kuni kevadeni ära korjata.

Mere puiesteed Pavlovi tänavaga ühendav 800 meetri pikkune promenaaditee anti käiku eelmise aasta 15. detsembril. Kõik linnaelanikud pole seal veel jalutamaski käia jõudnud, kui juba on ametnikud sunnitud kahjusid kokku lööma: aastavahetusel põles seal maha uus prügikast, promenaadi algusesse paigaldatud roheline hobuseskulptuur aga on linlaste suure tähelepanu tagajärjel kõikuma hakanud.

"Me ei osanud arvata, et see objekt nii populaarseks osutub, ning skulptuur sai paigaldatud tavalisele pinnasele. Seltskonnad armastavad selle juurde koguneda ja seal pilti teha. Uusaastaööl aga lasti sealt saluuti ning tõenäoliselt kasutatud ilutulestikukarpidest süttis sealne prügikast ja põles maha," rääkis linnavalitsuse linnamajandusosakonna juhataja Arvo Sirel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles