Narvas kõlavad ansambli Timur & Partisanid esituses Võssotski unustamatud laulud

Irina Kiviselg
, ajakirjanik
Copy
Ansambli Timur & Partisanid tuumiku moodustavad Timur Ilikaev, Aleksandr Pelevin ja Slava Mogilevtsev.
Ansambli Timur & Partisanid tuumiku moodustavad Timur Ilikaev, Aleksandr Pelevin ja Slava Mogilevtsev. Foto: Erakogu

27. jaanuaril kell 19 esitab pealinna bänd Timur & Partisanid Narva kultuurimajas Rugodiv luuletaja, muusiku ja laulja Vladimir Võssotski laule. Tegemist on selle bändi ühe populaarsema kavaga, mis on Võssotski loomingu austajaid jaanuarikuus kokku toonud juba rohkem kui kümme aastat.

2013. aastal, pärast ligi pooleaastast ettevalmistust, esitles ansambel Timur & Partisanid Tallinnas vene kultuurikeskuses täissaalile oma uut kava "Võssotski laulud". Sellest ajast saati on nad Võssotski laule laulnud iga aasta jaanuaris.

Partisanide liider Timur Ilikajev nimetab seda kava üheks edukamaks nende kollektiivi repertuaaris − ilusad ja sügavamõttelised laulud meeldivad nii esitajatele endile kui ka publikule. Ehkki kava on kokku pandud ja välja töötatud juba ammu, on kontsertide formaat alati erinev: mõnikord laulavad nad ise, mõnikord kutsuvad osalema ka teisi kollektiive või soliste. Ilikajevi sõnul on nad selle kavaga esinenud nii Tallinnas, Jõhvis, Narvas kui ka Soomes ning kõikjal on neid vastu võtnud tänulik publik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles