Öökino tuleb suuremalt kui varem

Copy
Öökino Narva-Jõesuu Heledas pargis eelmise aasta augustis. Tänavu näeb samas kohas nelja filmi, lisaks rändab öökino veel Sillamäele, Kohtla-Järvele, Kiviõlli ja Mäetagusele.
Öökino Narva-Jõesuu Heledas pargis eelmise aasta augustis. Tänavu näeb samas kohas nelja filmi, lisaks rändab öökino veel Sillamäele, Kohtla-Järvele, Kiviõlli ja Mäetagusele. Foto: Viru Filmifond

15. augustist kuu lõpuni rändab öökino Sillamäel, Narva-Jõesuus, Kohtla-Järvel, Kiviõlis ja Mäetagusel, kõikjal on tasuta sissepääs. Viru filmifond loodab, et häid Eesti ja Euroopa filme tuleb sumedatel augustiõhtutel nautima ligi tuhat inimest.

Öökino eesmärk on tutvustada Eesti ja Euroopa filme ning tuua filme sinna, kus aastaringne kino puudub. Kui mullu jõudis öökino nelja Ida-Virumaa linna, siis tänavu on kinopaigana lisandunud Mäetaguse mõisahoone õu. "Alutaguse vald on ka omavalitsus, kus statsionaarset kino ei ole, ning ta on Viru filmifondi liige ja andis oma huvist märku," selgitas Viru filmifondi juht Piia Tamm.

Kinoõhtud on sel aastal pikemad kui varem. "Kõige suurem muutus varasemaga võrreldes on see, et näitame igal filmiõhtul kahte filmi. Kokku näitame 11 erinevat filmi. Soojenduseks on taas publiku rõõmuks oodata filmimuusika viktoriini," rääkis Piia Tamm.

Tagasi üles