Voka muusikalaager tipnes Trafficu laulude kontserdiga

Copy
Ansambli Traffic laulja Silver Laas esitas oma hitte koos Voka laulukooli ja täiskasvanute kooriga. Voka külas Kalda talus toimuma pidanud kogukonnakontsert kolis halva ilma tõttu Voka rahvamajja.
Ansambli Traffic laulja Silver Laas esitas oma hitte koos Voka laulukooli ja täiskasvanute kooriga. Voka külas Kalda talus toimuma pidanud kogukonnakontsert kolis halva ilma tõttu Voka rahvamajja. Foto: KRISTINA PIIRIMAA

Voka muusikalaager lõppes kogukonnale mõeldud kontserdiga, kus esinesid laagrilised ja erikülalised, ansambli Traffic laulja Silver Laas ning tantsujuht Märt Agu, kes pani rahva liikuma.

Laulja ja muusik Jakko Maltis õpetab Voka popmuusika kallakuga laulukoolis sügisest kevadeni. Suvisesse kolmepäevasesse muusikalaagrisse kutsub ta vaheldust tooma külalisõpetajad − tänavu Silver Laasi.

"Laval massi oli," kommenteeris Toila valla kultuurijuht Kaisa Pukk kolmapäeval toimunud kontserti, lisades, et publiku ette astus 45 last ja 20 täiskasvanut. "Kuna sel aastal oli meessoost laulja (varem on olnud erikülaliseks Laura ja Hanna-Liina Võsa − toim.), kutsus see laagrisse rohkem poisse. Mõnest perest laulsid nii lapsed kui ka vanemad."

Tagasi üles