Perekond Tartlan võõrustas Ida-Viru kaunimate kodude omanikke

Copy
Teiste seas tänas Ida-Virumaa omavalitsusliidu esimees Eve East Gert ja Evelin Tartlanit, kelle koduaias toimus tänavune maakondlik tunnustussündmus.
Teiste seas tänas Ida-Virumaa omavalitsusliidu esimees Eve East Gert ja Evelin Tartlanit, kelle koduaias toimus tänavune maakondlik tunnustussündmus. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Ida-Virumaa omavalitsuste liit jätkas traditsiooni jagada kaunite kodude eest tunnustust mõne auhinnasaaja koduõuel, seekord Evelin ja Gert Tartlani juures Altkülas.

Augustis andis kodukaunistamise selleaastased auhinnad üle Eesti Vabariigi president Alar Karis, kes kutsus oma kodust ja Eestist hoolivad inimesed kokku Tartusse.

"Lohakus ja ükskõiksus kodusse võtab kodutunde ja kodu kui oma olemise koht kaob käest. Käestlastu aga pudeneb laiali. Nii on oma koduga, nii on oma riigiga. Teie aga suhtute oma kodusse nõudliku kirega ja võite selle üle ka õigusega uhkust tunda. See uhkus ei ole upsakus, sest sinna on pandud teie kätetöö ja südamevalu," pöördus president kaunite kodude loojate poole.

Tagasi üles