Soome menukas tõsielusari teeb Ida-Virumaale võimsat reklaami

Copy
Seriaali "Myyrä" Eesti-poolne produktsiooni juht Ervin Roots ütles, et võtete ajal hoiti kõike suures saladuses, et see, mis lõpuks televaatajani jõuab, tekitaks vau-emotsiooni.
Seriaali "Myyrä" Eesti-poolne produktsiooni juht Ervin Roots ütles, et võtete ajal hoiti kõike suures saladuses, et see, mis lõpuks televaatajani jõuab, tekitaks vau-emotsiooni. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Soome MTV3 kanalil jookseb praegu põnevussari "Myyrä", kus põhjanaabrite prominendid lahendavad adrenaliini tõstvaid ülesandeid Ida-Viru eri paikades, näiteks Aidu karjääris ja Kreenholmis.

"Myyrä" on tõeline seiklussaade, kus võistlejad lahendavad erinevaid ülesandeid ja püüavad samal ajal paljastada, kes nende seas on myyrä (mutt) ehk sabotöör, kes teisi petab. Tegu on tõelise psühholoogilise kassi ja hiire mänguga, mis Ida-Virumaal võeti üles Aidu karjääris, Narva Kreenholmis, kaevandusmuuseumis Kohtla-Nõmmel ja Saka mõisas.

"Ida-Virumaal on ühelt poolt ilusad ning teisalt põnevad ja ainulaadsed paigad. Mul on hea meel, et saame neid oma seriaalis näidata," ütles produtsent Annukka Vastela.

Tagasi üles