Virumaa tantsupeo korraldajad pälvisid kultuurkapitali preemia

Copy
Virumaa tantsupeo pealavastaja Marju Aul süütas peotule; lavastusmeeskonda kuulusid veel Riia Tallerman ja Maris Kriisa. Kõigile kolmele määras Eesti kultuurkapitali Ida-Virumaa ekspertgrupp tunnustuspreemia.
Virumaa tantsupeo pealavastaja Marju Aul süütas peotule; lavastusmeeskonda kuulusid veel Riia Tallerman ja Maris Kriisa. Kõigile kolmele määras Eesti kultuurkapitali Ida-Virumaa ekspertgrupp tunnustuspreemia. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Eesti kultuurkapitali Ida-Virumaa ekspertgrupp määras tunnustuspreemia nii osalejates kui ka pealtvaatajates palju häid emotsioone tekitanud Virumaa tantsupeo lavastusmeeskonnale.

Peo pealavastaja Marju Aul sai Virumaa tantsupeo korraldamise eest tunnustuspreemia 500 eurot ning lavastusmeeskonda kuulunud Maris Kriisa ja Riia Tallerman kumbki 400 eurot.

Virumaa tantsupidu toimus juunis ja esimest korda Jõhvis Heino Lipu staadionil. Kokku tõi see staadionimurule tuhat kakssada jalakeerutajat. Peol osalesid Ida- ja Lääne-Virumaa laste ja täiskasvanute rahvatantsurühmad, kokku 89 kollektiivi.

Tagasi üles