E-hääte põhjal sai Keskerakond Ida-Virumaal ülinapi edu Reformierakonna ees

Erik Gamzejev
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskerakond avas valimiskampaania Narvas Astri kaubanduskeskuses, kus tantsu lõid linnapea Tarmo Tammiste ja riigikogu liige Eevi Paasmäe.
Keskerakond avas valimiskampaania Narvas Astri kaubanduskeskuses, kus tantsu lõid linnapea Tarmo Tammiste ja riigikogu liige Eevi Paasmäe. Foto: Ilja Smirnov / Põhjarannik

E-häälte põhjal edestab Keskerakond Ida-Virumaal ülinapilt Reformierakonda. 

E-hääli sai Keskerakond Ida-Virumaal 1992 ehk 26,4 protsenti ja Reformierakond 1915 häält ehk 25,4 protsenti. 

Kolmas tulemus on praegu sotsidel, kes kogusid e-hääli 18,3 protsenti ehk 1377 häält. EKREl on neljandana 837 häält ehk 11,1 protsenti. Napilt jääb neist maha Isamaa 799 hääle ehk 10,5 protsenti. 

Eesti 200 tulemus oli e-hääletusel 433 häält ehk 5,7 protsenti.  Roheliste poolt andsid Ida-Viru valijaid 91 häält ehk 1,2 protsenti. 

Elurikkuse Erakonna jagus 46 (0,6 protsenti), Vabaerakonnale  34 (0,5 protsenti) ja Vaskapartei 13 häält (0,2 protsenti). 

Lähitundidel hakkavad tulema ka valimisjaoskondade tulemused. Varasemate valimiste põhjal võib eeldada, et jaoskondades antud häälte põhjal hakkab Ida-Virumaal Keskerakonna protsent tõusma ja Reformierakonna oma langema. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles