Lapsed ei pääse Kohtla-Järve uutele mänguväljakutele mängima

Irina Kiviselg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mänguväljak on juba ammu valmis, ent mängida seal veel ei saa.
Mänguväljak on juba ammu valmis, ent mängida seal veel ei saa. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Kohtla-Järve Sinivoore ja Maleva tänava ning Põhja allee uued mänguväljakud, mida rajati peaaegu kogu möödunud sügise, said valmis juba detsembris, ent lapsed pole uusi konstruktsioone järele proovida veel saanud − väljakuid ümbritsevad lukustatud tarad.

Vastuvõtukomisjon, mille koosseisu kuulusid ehitusfirmade Kivipartner ja Lars Laj Eesti esindajad ning Kohtla-Järve linnavalitsuse esindajana abilinnapea Deniss Veršinin, vaatas objektid juba detsembris üle ning andis teada, et kõik seatud ülesanded on täidetud ja etteheiteid tööde kvaliteedi või paigaldatud seadmete kohta ei ole. Kevadeks jäid vaid heakorratööd, mida külmal aastaajal teha ei saa. Linlased tunnevad huvi, millal saavad lapsed uued mänguväljakud ja sealsed konstruktsioonid järele proovida.

Kohtla-Järve linnapea Ljudmila Jantšenko sõnul avatakse uued mänguväljakud kohe, kui leitakse väljakute territooriumi hooldama hakkav firma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles