Kohtla-Järve mänguväljakud avatakse aprillis

Irina Kiviselg
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mänguväljakud on valmis, aga kasutada neid veel ei saa: uute mänguplatside avamist ootavad kannatamatult nii Põhja mikrorajooni kui ka teiste Kohtla-Järve linnaosade lapsed.
Mänguväljakud on valmis, aga kasutada neid veel ei saa: uute mänguplatside avamist ootavad kannatamatult nii Põhja mikrorajooni kui ka teiste Kohtla-Järve linnaosade lapsed. Foto: Peeter Lillevälli / Põhjarannik

Kohtla-Järve uued mänguväljakud avatakse aprillis − pärast põhjalikku koristust ja kevadel ilmsiks tulnud ehituspuuduste kõrvaldamist.

Läinud nädalal vaatasid Kohtla-Järve abilinnapea Deniss Veršinin ja heakorraspetsialist Ilona Heinsalu möödunud aasta lõpus kolme linnaossa rajatud uued mänguväljakud üle ning avastasid sealt mitmeid ehituspuudujääke.

"Seal oli palju ehitusprahti, mille ehitajad sügisel koristamata olid jätnud. Mõnes kohas on pinnas tartaankatte all läbi vajunud, see on vaja korda teha ja kõrvaldada ka muid pisemaid puudusi," kommenteeris Deniss Veršinin. "Veel on tarvis lõpetada haljasala heakorrastustööd, mida hilissügisel teha ei saanud. Mõistan, et linlased ootavad uute mänguväljakute avamist väga, ent see, et väljakuid varem ei avatud, on isegi hea − nii ei ole ehitajatel põhjust väita, nagu oleks ilmsiks tulnud puudused väljakute vale ekspluateerimise tagajärg."

Veršinin lisas, et ehitusfirmade Kivipartner ja Lars Laj Eesti esindajad, kellele nad kõik märkused edastasid, lubasid juba lähipäevil põhjaliku koristustöö teha ja taastada väljakute katte seal, kus see vajalik peaks olema. Niipea kui maapind sulab, lõpetatakse haljastamine.

Kohtla-Järve linnavalitsus on välja kuulutanud konkursi, leidmaks firmat, kes hakkab tegelema mänguväljakute hooldusega. Ümbrikud avatakse 1. aprillil. Deniss Veršinin loodab, et konkurss osutub edukaks, kuna pakkumise on teinud juba mitu firmat.

Ahtme linnaosa ning Põhja ja Lõuna mikrorajooni mänguväljakute ehitusse investeeriti mullu üle 700 000 euro. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles