Kohtla-Järve uusi mänguväljakuid asub hooldama SOL Baltics

Irina Kiviselg
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ahtme uue mänguväljaku ümbert on tara juba eemaldatud.
Ahtme uue mänguväljaku ümbert on tara juba eemaldatud. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Kohtla-Järve uute mänguväljakute hooldaja leidmiseks korraldatud konkursil osales kümme firmat, hinnapakkumisi oli seinast seina. Konkursi võitis OÜ SOL Baltics, kes asub oma kohustuste juurde teisipäevast.

Kohtla-Järve majandusteenistuse abilinnapea Deniss Veršinini sõnul ei osanud nad niivõrd aktiivset osavõttu oodata.

"Määratud tähtajaks laekus kümme pakkumist ning konkurents oli üsna karm ja vaidlusi väga palju. Komisjon võttis arvesse nii potentsiaalsete operaatorite küsitud hinda kui ka muid tingimusi, näiteks eritehnika ja vajalike seadmete olemasolu, töökogemust ning muid nüansse. Võitjaks tunnistati OÜ SOL Baltics, kelle on olemas sääraste tööde tegemise kogemus ja kes küsis kõige madalamat hinda: 27 295,2 eurot käibemaksuta. Kõige kõrgem pakkumine oli peaaegu kaks korda kallim: 52 932 eurot. Nii et me oleme nii konkursi kui ka selle tulemusega väga rahul."

Leping teenindava firmaga allkirjastati aastaks. Veršinin rõhutas, et kuna linn ostab selle ettevõtte teenuseid esimest korda, siis tahavad nad kõigepealt vaadata, kuidas sealsed töötajad neile seatud ülesannetega hakkama saavad.

Ehkki lapsed käivad uutel mänguväljakutel juba lõbutsemas, pole need siiski veel täielikult avatud ja osa konstruktsioone on endiselt taraga piiratud. Deniss Veršinini sõnul pole ehitajad veel jõudnud kõrvaldada kõiki kevadise kontrolli käigus ilmsiks tulnud puudujääke, näiteks pole kõikjal tartaankate taastatud. "Ent venitamises neid süüdistada ei saa: öösiti veel külmetab, katte kordategemiseks aga peab ära ootama püsiva sooja ilma."

Kolme uue mänguväljaku ehitusse Kohtla-Järve Ahtme linnaossa ning Põhja ja Lõuna mikrorajooni investeeriti mullu üle 700 000 euro.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles