Kohtla-Nõmme autokino õhtu tõotab tulla lõbus

Põhjarannik
Copy
Kaader filmist "Õnne ja tervist!".
Kaader filmist "Õnne ja tervist!". Foto: forumcinemas.ee

Reedel, 6. septembril kell 21 toimub Kohtla-Nõmme rahvamaja kõrval asuval korvpalliplatsil juba teine autokino õhtu. See on suurepärane võimalus veeta reede õhtut ägedalt koos sõpradega, nautida külmi või sooje jooke ja maitsvaid sööke ning vaadata filmi. 

Esimest korda näidati autokino Kohtla-Nõmmel juuni alguses ning siis sai vaadata filmi "Klassikokkutulek 3: Ristiisad". Uus formaat tekitas huvi ning platsile kogunes 30 autot. Kohtla-Nõmme rahvamaja juhataja Jüri Link ütles, et eelmise autokino seansi kohta tuli vaid positiivset vastukaja.

Õnnestunud algatus saab nüüd jätku. Seekord saab vaadata 2018. aastal kinodesse jõudnud lustakat komöödiat "Õnne ja tervist!", mille režissöörid on Mark Gorobets, Arman Marutjan ja Leonid Margolin. Kolm erisugust armastuslugu, kolm erisugust kultuuritausta. Vene rahvusest noorpaar arvab, et just nende pulmapidu peab olema parim, pulmavideo aga kõige ilusam. Paraku on pruudi sõbrannad suured lobamokad, vanemad pole pulmadeks sootuks valmis, pruudi kirju minevik ähvardab aga pulmapeo üldse nurjata. Tatarlastel on kombeks, et uudis laste abielu kohta tuleb sugulastele nagu välk selgest taevast. Põlise moskvalanna armeenlasest peigmees austab oma rahvustraditsioone, see omakorda aga tekitab suuri pingeid suhetes pruudiga. Kolmele noorpaarile jääb üle soovida vaid õnne ja tervist, sest armastusest neil puudust pole!

Film on vene keeles eestikeelsete subtiitritega. Filmi näidatakse suurel ekraanil, autos olijad saavad filmi heli kuulata autoraadiost FM-raadiosageduselt, teised naudivad filmi heli läbi kõrvaklappide, seepärast paluvad korraldajad kaasa võtta oma kõrvaklapid ja/või taskuraadiod.

Tund aega enne seansi algust avab uksed OÜ Isetegime vabaõhukohvik.

Jüri Lingi sõnul ootavad kõiki autojuhte meeldivad üllatused firmalt Polven, kes avaldas soovi hakata autokino partneriks. Kõikide autoga kohale tulijate seas loosib firma välja peaauhinna. Platsile mahub vabalt ära üle poolesaja masina.

"Soovitame riietuda ilmastikuoludele vastavalt," lisas Link. "Loodame, et ilm tuleb ilus, ent väga tugeva tuule korral toimub seanss rahvamajas." 

Tavaline istekoht maksab 3 eurot, parkimiskoht autoga 10 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles