Jõhvi vallavalitsuse õigusnõunik lahkub ametist

Põhjarannik
Copy
Silver Peepmaa lahkub Jõhvi vallavalitsuse õigusnõuniku ametist 6. aprillist.
Silver Peepmaa lahkub Jõhvi vallavalitsuse õigusnõuniku ametist 6. aprillist. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Aastaid Jõhvi vallavalitsuses juristi ja õigusnõunikuna töötanud Silver Peepmaa esitas eelmisel nädalal vallavanemale avalduse tema ametist vabastamiseks. 

"Jah, esitasin lahkumisavalduse, kuid ma ei soovi seda lähemalt selgitada," ütles Peepmaa Põhjarannikule.

Tema viimane tööpäev õigusnõunikuna on 5. aprill.  

"Eks inimene oli ametis rohkem kui kümnendi, lahkumismotiive tuleb loomulikult tema enda käest küsida. Omavalitsusjuhina pean aga leppima, et inimesed liiguvad, otsivad uusi väljakutseid. Hea töötaja lahkumine on alati probleem, sest kohe tuleb leida uus. Peab sellega tegelema asuma," ütles vallavanem Max Kaur Peepmaa lahkumist kommenteerides. 

Peepmaa on lähiminevikus ühel korral juba vallavalitsusest lahkunud, toona siiski sunnitult. Siis juristina töötanud Peepmaa koht koondati Eduard Easti juhitud vallavalitsuse korraldatud struktuurireformi käigus 2017. aasta alguses ära ja loodi õigusnõuniku ametikoht, mille täitmiseks korraldati konkurss. Sama aasta suvel tagandati aga East ametist ning sama aasta sügisel lahkus õigusnõuniku kohalt ka konkursi  võitnud Tarvo Nurgamaa. Pärast seda toimunud konkursi õigusnõuniku koha tätimiseks võitis aga Silver Peepmaa, kes sellest ajast peale on selles ametis olnud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles