Toetuste jagamise kord sunnib Kohtla-Järve ühistujuhte ajaga võidu jooksma

Irina Kiviselg
, ajakirjanik
Copy
Majahaldur Raissa Vares räägib ja näitab, et Outokumpu 9. majas tehti viimase aasta jooksul korda sademeveekanalisatsioon ja välistrepp, paigaldati varikatused ning betooniti prügikonteineri platvorm.
Majahaldur Raissa Vares räägib ja näitab, et Outokumpu 9. majas tehti viimase aasta jooksul korda sademeveekanalisatsioon ja välistrepp, paigaldati varikatused ning betooniti prügikonteineri platvorm. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Kohtla-Järve korteriühistutele jagati taas toetusi. Ehkki seekord jagus raha kõigile, kes taotluse esitasid, põhjustab linnavõimude rakendatav kaasfinantseerimise kord endiselt rahulolematust.

Aprillikuu viie päeva jooksul, mil toetusetaotlusi vastu võeti, laekus Kohtla-Järve linnavalitsusele 56 avaldust. Ühistute vahel jagatakse ära 66 914 eurot, osa ühistuid on raha juba kätte saanud, ülejäänutele kantakse see üle lähipäevil.

Enim investeerisid korteriühistud Salu 3, Kasteheina 1, Olevi 26 ja Aru 7. Nemad saavad ka maksimaalse võimaliku toetussumma: 9000 − 10 000 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles