Narva-Jõesuus, Lüganusel ja Kohtla-Järvel on enim ohtlikke maju

Erik Kalda
, ajakirjanik
Copy
Endises Kohtla-Järve Sirgala linnaosas tuleb selle üle võtnud Narva-Jõesuu linnal ära lammutada ligi 30 tühjalt seisvat korterelamut, mille allesjäänud elanikud kolitakse kahte majja.
Endises Kohtla-Järve Sirgala linnaosas tuleb selle üle võtnud Narva-Jõesuu linnal ära lammutada ligi 30 tühjalt seisvat korterelamut, mille allesjäänud elanikud kolitakse kahte majja. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Narva-Jõesuus, kus kinnisvara hinnad on ühed maakonna kõrgemad, on enim hüljatud ohtlikke hooneid. Kuurortlinnale järgnevad riskantsete majade hulga poolest Lüganuse ja Kohtla-Järve.

Võrreldes eelnevate aastate reididega on Kohtla-Järvel tavapärane olukord, kuigi mitmed probleemsed hooned on lammutatud, sõnas Ida päästekeskuse ohutusjärelevalve büroo juhataja Marti Siim. Olukorra muutumist ei märganud inspektorid ka Narva-Jõesuu linnas. Lüganuse vallale edastati tuleohutusnõuetele mittevastavate hoonete kohta märgukiri. "Samas on Narvas paljud hooned lammutatud ning teravaid probleeme silma ei hakanud," selgitas Siim.

Narva-Jõesuu lammutab 30 maja

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles