POLITSEI Kohtla-Järvel haavati õhkrelvast meest

Põhjarannik
Copy
Politsei.
Politsei. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

27. juunil teatati politseile, et Kohtla-Järvel asuvas meelelahutusasutuses lasi 36aastane mees õhkrelvast teist meest, kes sai viga. Politsei pidas laskja kuriteos kahtlustatavana kinni.

Narvas rööviti tänaval meest

27. juunil teatati politseile, et Narvas Joala tänaval ründasid kaks meest 36aastast meest ning võtsid talt mobiiltelefoni ja sularaha. Kahju on umbes 940 eurot.

Nooruk sai baarikakluses viga

26. juunil teatati politseile, et ühes Narva baaris tekitati kakluse käigus tervisekahjustus 16aastasele noormehele. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Naine vigastas eksmeest

26. juunil teatati politseile, et Narvas A. Puškini tänava korteris ründas 35aastane naine oma endist abikaasat, kes sai viga.

Eakas mees läks elukaaslasele kallale

27. juunil tuli teade, et Lüganuse vallas asuva maja korteris ründas 76aastane mees oma elukaaslast, kes sai viga. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

Jõhvis viidi õuelt neli tõukeratast

25. juunil teatati politseile, et Jõhvis varastati eramaja territooriumilt neli tõukeratast. Kahju on umbes 830 eurot.

Kohtla-Järvel sõitis rattaga tüdruk autole otsa

27. juunil kell 17.35 sõitis 10aastane jalgrattaga teed ületanud tüdruk Kohtla-Järvel Järve linnaosas Mõisa tee 8 asuva maja juures paremalt poolt otsa 34aastase mehe juhitud sõiduautole Volvo S60. Laps toimetati Ida-Viru keskhaiglasse kontrolli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles