Lauljatar Shira esineb Jõhvis vangla katusel

Põhjarannik
Copy
Shira astub üles Viru vangla katusel.
Shira astub üles Viru vangla katusel. Foto: TMW

Neljapäeva, 28. aprilli õhtul kell 19 esineb Jõhvis Viru vangla katusel Eesti noor laulja ja laulukirjutaja Shira koos bändiga.

"Eesti laulu" konkursil tuntuks saanud Shira etteaste keskseks ideeks on vabadus, mille tõelist hinda tajume kõige ehedamalt siis, kui see meilt ära võetakse. Shira esineb trioga, milles lisaks vokaalile kitarr ja cajon. Tundeline tämber lisab tema loomingule hingelisust ja sügavust ning moodustab ümbritseva keskkonnaga erakordse koosluse.

Shira osales 2020. aastal "Eesti laulu" finaalis lauluga "Out In Space", mis saavutas rahvusvahelise žürii arvestuses 3. koha. Kisma ft. Shira loo "Shine Over Me" andis 2019. aastal välja Taani plaadifirma Spinnin' Records ja sellel on Spotifys üle 1,5 miljoni mängukorra.

Shira viimane singel "Under Water" ilmus 2021. aasta detsembris ning osales "Eesti laulu 2022" veerandfinaalis. Shira laul "Golden Shores" koostöös Pur Muddi ja Madison Marsiga jõudis "Eesti laulu" poolfinaali. Shira töötab praegu oma tänavu ilmuva albumi kallal.

Shira kontsert on esimest korda Ida-Virumaale laieneva festivali "Tallinn Music Week" Jõhvi eelüritus. See on festival, mis lisaks kontsertidele, näitustele, kinoõhtutele ja muule on seadnud eesmärgiks panna inimesi nende ümber asuvat keskkonda ja linnaruumi teise pilguga vaatama ja näitama paiku, kuhu tavapäraselt ei satuta.

Enne kontserti toimuvad ekskursioonid, mis tutvustavad vanglat ja vanglateenistust. Samal päeval on ka kontsert Viru vangla kinnipeetavatele ning külastajatel on võimalik tutvuda kinnipeetavate loominguga pop-up-kunstinäitusel. Üritusele tuleb registreeruda TMW kodulehe kaudu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles