Narva pere jäi põlengu tagajärjel peavarjuta

Põhjarannik
Copy
20. mail läks põlema Narva Jõe tänava eramu.
20. mail läks põlema Narva Jõe tänava eramu. Foto: Erakogu

20. mail puhkes Narvas Jõe tänava kolmekorruselises elumajas põleng, mis jättis peavarjuta ema koos 12aastase lapsega.

Häirekeskus sai põlengu kohta teate 20. mail kell 17.21. Päästjatel õnnestus tulekahju likvideerida kolm ja pool tundi hiljem.

Päästjate hinnangul oli kahe korteriga kolmekorruselisest majast tules umbes 200 ruutmeetrit. Põlengus said kahjustada nii eluruumid kui ka hoone ühel küljel olnud juurdeehitis. Päästjate sõnul hoiti juurdeehitises lakke ja värve ning just sealt võiski põleng alguse saada.

Inimesi tulekahju ajal majas ei viibinud.

Naabrite sõnul elasid selles majas ema ja tema 12aastane poeg. Tulekahju tagajärjel varisesid sisse maja katus ja pööningu vahelagi ning maja jäi akendeta. Maja sisemuse hävitasid tuli ja vesi.

Üks naabritest Julia Aleksejeva avaldas sotsiaalvõrgustikes üleskutse põlengu tõttu peavarjuta jäänud ema ja lapse abistamiseks. Esmajärjekorras on vaja abi tulekahju tagajärgede likvideerimiseks ning katuse taastamiseks ja uute akende paigaldamiseks.

"Põlenguohvrid ei oska esialgu isegi öelda, mida neil asjadest täpselt vaja võiks olla, ja ega neid asju praegu kuskile pannagi oleks," sõnas Aleksejeva.

Kannatanuid saab rahaga aidata, tehes ülekande arvelduskontole EE312200001100211853 (saaja Svetlana Gribova). Selgitusse märkida "Annetus".

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles