Keskerakond kaalub, kas jätta Stalnuhhin oma ridadesse

Erik Gamzejev
Copy
Mihhail Stalnuhhin on veerand sajandit Keskerakonnale hääli kogunud. Teisipäeva õhtul võib erakonna juhatus ta parteist välja visata.
Mihhail Stalnuhhin on veerand sajandit Keskerakonnale hääli kogunud. Teisipäeva õhtul võib erakonna juhatus ta parteist välja visata. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Keskerakonna juhatus otsustab teisipäeva õhtul, kas Eesti riigijuhte fašistideks nimetanud Ida-Virumaa selle sajandi üks populaarsemaid poliitikuid Mihhail Stalnuhhin jääb erakonna liikmeks või visatakse ta sealt välja.

Keskerakonna esimees Jüri Ratas reageeris Stalnuhhini avaldusele laupäeval, kirjutades sotsiaalmeedias, et Stalnuhhini öeldu on totaalselt vale. "See ei kuulu meie väärtusruumi, mida peab oluliseks vaba, demokraatlik maailm, mida peab oluliseks Eesti ja mida peab oluliseks Keskerakond. Sellistel arvamustel ei ole Keskerakonnas kohta ei täna ega tulevikus," märkis Ratas.

Staažikas Keskerakonna liige ja Ida-Viru piirkonna aseesimees Eevi Paasmäe märkis, et Stalnuhhini arvamust oli valus lugeda. "Olen sõnatu," ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles