Algav hooaeg toob Jõhvi kontserdimajja nimekaid artiste nii meilt kui mujalt

Copy
13. novembril jõuab Jõhvi 80 aasta juubelit tähistav Eesti rahvusmeeskoor, külakostiks Veljo Tormise suurtsükkel "Eesti kalendrilaulud".
13. novembril jõuab Jõhvi 80 aasta juubelit tähistav Eesti rahvusmeeskoor, külakostiks Veljo Tormise suurtsükkel "Eesti kalendrilaulud". Foto: Jaan Krivel

Sügishooaeg pakub Jõhvi kontserdimajas maiuspalu nii sümfoonilise muusika, kammermuusika, džässi kui ka koorimuusika sõpradele. 2.-10. septembrini saab Eesti Kontserdi algava hooaja pileteid osta soodushinnaga.

Džässmuusika austajaid rõõmustab 8. oktoobril Prantsuse džässi kontsert "Entre les Terres", kus musitseerib viiuldaja Jacky Molard'i ja saksofonist François Corneloupi loodud kvartett, mille nime võiks tõlkida kui maade vahel. Sel eikellegimaal kõlab nüüdisaegne džäss ja improvisatsiooniline muusika nii uudse kui ka tuttavana: on maailmamuusikat Suurbritanniast, iiri tantse ja Balkanimaade rütme.

Vokaalmuusika austajatele annab novembri alguses kontserte The Real Group Rootsist. Neid peetakse maailma a cappella supergruppide hulka kuuluvaks ansambliks ning Eesti publikut rõõmustavad nad nii Estonia kontserdisaalis, Vanemuise kontserdimajas, Pärnu kontserdimajas kui ka Jõhvi kontserdimajas, kus neid kuuleb 7. novembril.

Tagasi üles