Kohtla-Järve polikliinik tegutseb ka ümberehitustööde ajal

Irina Kiviselg
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohtla-Järve polikliiniku renoveerimistööd on täies hoos.
Kohtla-Järve polikliiniku renoveerimistööd on täies hoos. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Kohtla-Järvel Ravi tänaval asuv poliikliinik jätkab tegutsemist  ka üle 10 miljoni euro maksvate ulatuslike ümberehitustööde ajal, mis kestavad kaks aastat. 

"Tegemist on väga keerulise objektiga, seda enam, et hoone ühes pooles jätkavad arstid patsientide vastuvõttu," sõnas Ida-Viru keskhaigla projektijuht Koit Oras. "Remonditöid teisiti korraldada ei olnud võimalik. Neil, kellel isegi ajutiselt kusagile ümber kolida ei olnud, ning muidugi ka patsientidel tuleb ebamugavused ära kannatada. Seepärast on kõik pooled huvitatud sellest, et kogu see protsess võimalikult kiiresti kulgeks. Tahan ehitajaid kiita: nad peavad lepingu tingimustest igati kinni. Tänu sellele on põhjust loota, et juba tänavu maikuu lõpus saavad linlased aimu sellest, kuidas uuenenud fassaad välja hakkab nägema − peasissekäigu juures tehakse osa fassaadist korda. Täielikult peaks fassaad korda saama novembriks."

Möödunud kuudega on nii mõndagi ära tehtud: puutumata on jäänud vaid kandeseinad, kõik vaheseinad on maha lammutatud ning juba käib aktiivne siseruumide ümberplaneerimine. Välja on vahetatud kommunaalsüsteemid ning lõpetatakse elektrisüsteemide remonti. Ära on tehtud suur osa uute tehnosüsteemide, sh ventilatsiooni paigaldamise töödest. Tööd käivad ka keldris ja kuuendal, tehnokorrusel. Alustatud on uute akende paigaldust ja hakatud soojustama fassaadi, mis renoveerimise käigus sootuks uue ilme saab. Polikliinikusse paigaldatakse uued liftid. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles