Põhjarannik 30. mail

Põhjarannik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aerocopteri pisike helikopter valmistub järjekordse istikukotiga õhku tõusma.
Aerocopteri pisike helikopter valmistub järjekordse istikukotiga õhku tõusma. Foto: Matti Kämärä

* Peaminister Taavi Rõivas tegi oma uue ametiaja esimese ringkäigu Narva, kus ta vastas eesti-, vene- ja ingliskeelsetele küsimustele, kommenteerides nii idapiiri kindlustamist kui Eesti ambitsioone tulevikus. Rõivas avaldas arvamust, et kui teda kuulanud tudengid on 35aastased − sama vanad nagu ta ise praegu −, on Eesti majanduslikult oluliselt edukam.

* Lüganuse vallavolikogu kinnitas üleeile kaasava eelarve hääletustulemused, nüüd asub vallavalitsus nende elluviimise võimalikkust analüüsima. Külarahvas, kellel tuli valida seitsme idee vahel, eelistas ülekaalukalt Lüganuse külaplatsi parkla ehitamist.

* Reede pärastlõunal toimus Jõhvi linnas juba viiendat korda heategevuslik kontorirottide võidujooks, millega tänavu toetati Kohtla valla vähekindlustatud suurperesid. Ühtlasi selgus, et kõige osavamad-kiiremad rotid töötavad Kohtla-Järve Järve gümnaasiumis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles