Järve linnaosa päeva peaesineja on Stig Rästa

Põhjarannik
Copy
Stig Rästa.
Stig Rästa. Foto: Matti Kämärä/Põhjarannik

Laupäeval, 31. augustil peetakse Kohtla-Järvel Järve linnaosa päeva, kus linlasi ootavad mitmesugused meelelahutused ja üritused, suur kontserdiprogramm ning maitsete laat. Kontserdikava on pühendatud aasta tähtsündmusele: laulupeo 150. aastapäevale.

Peol astuvad üles rahvatantsukollektiivid Eesti eri paigust: Iloline Põlvast, Vel'o ja Madara, tantsuansambli Sõleke segarühm Tallinnast ja Gevi Jõhvist.

Udmurdi Vabariigi rahvakunstnik, laulja Nadežda Utkina ning Udmurdi Vabariigi teeneline kunstnik, koreograaf Oksana Batujeva kannavad ette ühise teatraliseeritud kava, balletistuudio Teatralnõi Sezon noored artistid aga pikivad kontserdikavasse katkeid ballettidest "Joaquín Murrieta täht ja surm" ning "Romeo ja Julia".

Pidu jätkavad Kohtla-Järve loomekollektiivid. Ansambel Dochka Bossa ja Pavel Šell esitavad tuntud hitte. Peo kulminatsiooniks aga kujuneb helilooja, laulja, konkursi "Eesti laul 2015" võitja ja "Eurovisiooni" finalisti Stig Rästa ning tema bändi esinemine.

Kogu päeva on avatud meelelahutusalad lastele ning toimub traditsiooniline tänavatoidufestival "Maitsete laat", kus kümmekond Eesti toitlustusettevõtet pakub oma köögi parimaid palu. Peomeeleolu loovad Kohtla-Järve noortekeskus, spordiklubid Järve ja Everest, ratsutamisklubi jt. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles