Radosti tantsijad kutsuvad taas sõbrad külla

Põhjarannik
Copy
Tantsukollektiiv Akrida esineb Kohtla-Järvel esimest korda.
Tantsukollektiiv Akrida esineb Kohtla-Järvel esimest korda. Foto: Erakogu

Laupäeval, 7. märtsil kell 15 toimub Kohtla-Järve kultuurikeskuses kontsert "Kevadine kingitus". 

Nagu ikka kevade alguses, kutsub Kohtla-Järve kultuurikeskuse tantsukollektiiv Radost ka tänavu oma sõbrad kokku, et üheskoos kevade tulekust rõõmu tunda ning linnaelanikke rahvusvahelise naistepäeva, 8. märtsi puhul õnnitleda.

"See kohtumine toimub juba viiendat korda, nii et võib tõepoolest öelda, et traditsioon on sündinud," on Radosti juhendaja Jelena Kovtun rahul. "Ootame külla ligi 70 inimest Tallinnast, ligi sada osavõtjat aga on meie oma lapsed ja noored: Kohtla-Järve kultuurikeskuse kollektiivid Radost ja Rütm. Pealinna esindavad seekord kaks kollektiivi: Liina Baranova juhendatav Neposedõ ning Akrida, mida juhendab Yulia Gibert. Peame nendega sõprust juba palju aastaid ning kui Neposedõ on kohtlajärvelastele ammu tuttav − nad on sageli meie üritustel osalenud −, siis Akrida on meie laval esimest korda. Ent kindlasti leiavad nemadki siit endale palju uusi austajaid. Nemad tuginevad oma loomingus rohkem rahvatantsudele ning ma usun, et nad lisavad eelolevasse kontserti vaheldusrikkust ja oma koloriiti."

Kontsert kestab poolteist tundi. Korraldajate sõnul on kava mitmekesine ja kindlasti ka huvitav, sest iga osavõtja on selleks puhuks ette valmistanud midagi põnevat.

Pilet maksab 5 eurot. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles