Kooli algus kolimise ja koroona saatel

Erik Kalda
, ajakirjanik
Copy
Liina Mihkelson ütleb, et munitsipaalkooli direktoril on keeruline olla volikogu liige, olles samal ajal nii vallavalitsuse töövõtja kui tööandja rollis, mistõttu ta tõenäoliselt järgmistel valimistel ei osale.
Liina Mihkelson ütleb, et munitsipaalkooli direktoril on keeruline olla volikogu liige, olles samal ajal nii vallavalitsuse töövõtja kui tööandja rollis, mistõttu ta tõenäoliselt järgmistel valimistel ei osale. Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Jõhvi põhikooli direktorile Liina Mihkelsonile oli eelmise õppeaasta lõpp ja uue algus keeruline. Kui kevadel pidi kogu koolikorraldus koroonaviiruse tõttu minema distantsõppele, tuli Jõhvi põhikoolil samal ajal otsida endale ajutist kodu, kuni kestab kahe aasta pikkune uue maja ehitus. Pöörasust lisasid poliitilised tõmbetuuled ning osa töötajate nakatumine. Nüüd on kõik rahulik. Kooliaasta algas ning ajutises koolimajas Jaama tänavas pole ühtegi õpilast. Esialgu. 

Mitu koroonatesti olete viimasel ajal andnud?

Kaks. Mõlemad olid negatiivsed. Aga sellega on üsna arusaamatu lugu. Kui oled haigega kokku puutunud, pead olema kaks nädalat kodus, mis sest, et test oli negatiivne. Aga kui nüüd puutuksin näiteks täna nakatunuga kokku, peaksin jälle kaks nädalat kodus olema. Tööle lõpuks ei saakski. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles